Serviciile noastre

 Securitatea și Sănătatea în Muncă

7

Ani de experiență în

Domeniu având acreditare în SSM, SU ȘI PROTECȚIA CIVILĂ

Suntem o echipă de ingineri cu experiență profesională de 7 ani în domeniu securității si sănătății în muncă.

În acest timp am fost preocupați de o pregatire continuă prin urmarea de cursurilor de licență și master la Universitatea Politehnica București – IMST – Ingineria Securității în Industrie, a cursurilor de auditor intern ISO 45001 prin TUV AUSTRIA, cursuri de prim ajutor prin Crucea Roșie, cursuri de evaluarea riscurilor de accidentare și imbolnavire profesională prin AVANGARDE Business Academy prof. dr. Moraru Roland.

In concordanță cu obligațiile angajatorilor din Legea 319/2006 privind securitatea și sănătatea în muncă și din Legea 307/2006 privind situațiile de urgență venim în ajutorul angajatorilor pentru a elabora documentația specifică, pentru a desfașura activitățile specifice de instruire, pentru a monitoriza implementarea masurilor prevazute in planul de prevenire și protecție.

Punem accent pe conștientizarea lucratorului în raport cu riscurile la care este expus, utilizând în prezentările noastre material video cu impact puternic, exemple de evenimente reale la cercetarea cărora am participat și consecințele accidentelor de muncă asupra societății, a companiei și nu în utlimul rând a familiei celui implicat.

Elaborarea documentației de protecția muncii respectă cerințele Legii 319/2006 și cuprinde activităţi de prevenire şi protecţie în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, conform  prevederilor art. 8 (4) din Legea nr. 319/2006 şi ale art.  14, lit. d)  din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 319/2006 şi organizarea activităţii de prevenire şi stingere a incendiilor în conformitate cu  Legea nr. 307/2006  privind apărarea împotriva incendiilor, art.19 lit.a), f), g), h), j),  Ordinul MAI.163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor, art.5, lit.a), b), c), d), e), f), g), h), k), l), n), OMAI 712/2005 pentru aprobarea dispozitiilor generale privind instruirea salariatilor in domeniul situatiilor de urgenta, art.7, art.8, al.(1), art.9, lit a), si lit.b), art.10-20, modificat și completat cu OMAI 786/2005.

Certificate Doctus Vexillium

Diplomă de Licență

Diplomă de Licență

Pătru Bogdan
Certificat de Absolvire

Certificat de Absolvire

Nițescu Horațiu
Certificat de Atestare

Certificat de Atestare

Nițescu Horațiu
Certificat de Abilitare

Certificat de Abilitare

Doctus Vexillium
Auditor Intern

Auditor Intern

Doctus Vexillium
Call Now ButtonSună acum!